• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Menaxhmenti i ShSKUK kërkon angazhim maksimal nga farmacistët

Angazhim maksimal në realizim të detyrave dhe përgjegjësive nga farmacistët e punësuar në ShSKUK, ka kërkuar drejtori i përgjithshëm, Elvir Azizi, gjatë takimit që ka mbajtur gjatë...

Drejtori i përgjithshëm, priti në takim profesorët nga Universiteti i Gjenevës

Drejtori i përgjithshëm i ShSKUK-së, Elvir Azizi, ka pritur në takim pune profesorët nga Universiteti i Gjenevës, Dr. Besson, Dr. Kosel, Dr. Bartolemi.

Bordi Drejtues i ShSKUK-së, mbajti mbledhjen e radhës në Spitalin e Vushtrrisë

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës(ShSKUK), bashkë me drejtorin e përgjithshëm të ShSKUK-së, të shtunën kanë mbajtur mbledhjen e radhës së Bordit...

Marrëveshja me Komunën e Prishtinës, pacientët me Infarkt Akut sjellen direkt në...

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) dhe Komuna e Prishtinës, pas nënshkrimit të Marrëveshjes së Bashkëpunimit, kanë filluar me zbatimin e pilot projektit pë...

Drejtori i ShSKUK-së, Elvir Azizi, vizitoi Spitalin e Përgjithshëm në Prizren

Drejtori i Përgjithshëm i ShSKUK-së, Elvir Azizi, bashkë me ekipin mbështetës profesional, të premtën ka vizituar Spitalin e Përgjithshëm të Prizrenit.

Bordi Drejtues i ShSKUK mbajti mbledhje te jashtëzakonshme, pas rastit ne Klinik...

Sot, Bordi Drejtues i ShSKUK-së, me kërkesë të ministrit të Shëndetësisë, Dr. Arben Vitia, ka mbajtur mbledhje të jashtëzakonshme ku pikë e vetme e rendit të ditës ishte ngjarja e ...