• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Mjekë kardiokirurgë nga Italia po operojnë pacientët në QKUK

Një ekip i mjekëve nga Italia, të udhëhequr nga dr. Carlo Barzaghi dhe dr, Maurizio Levantino, nga Spitali i Toskanas në Itali, po operojnë pacientët në QKUK

Në QKUK fillon java e rekonstruktimit të gjirit

Në Klinikën e Kirurgjisë Plastike, Rekonstruktive dhe Estetike të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, me datën 7 dhe 8 prill do të fillojnë “Ditët e Rekonstruksionit të Gjirit...

10 pacientë po marrin trajtim mjekësor nga Covid-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, 10 pacientë po marrin trajtim mjekësor nga Covid-19.

QKUK:22 lindje për 24 orë

Sipas raportit të punës, në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës gjatë 24 orëve të fundit kishte 22 lindje- nga to 6 u kryen me operacion.

Klinika Emergjente, Pêr 24 orë 241 raste

25 persona, të aksidentuar në trafik, kanë kërkuar ndihmë mjekësore në QKUK- përkatësisht në Klinikën Emergjente, gjatë 24 orëve të fundit.

ShSKUK Në trajtim 7 pacientë të konfirmuar me Covid-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 7 pacientë të konfirmuar me Covid-19. Po ashtu, në trajtim janë edhe 3 pacientë post-Covid-19.