• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Banka TEB dhuron donacion maska mbrojtëse dhe veshje speciale

Banka TEB, ka dhuruar në formë të donacionit, 250 maska mbrojtëse specifike, face- shield dhe poashtu veshje speciale.

Presidenti Thaçi vizitoi QKUK-në, ofron përkrahje për stafin shëndetësor

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka vizituar Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, për të mbështetur punëtorët shëndetësor në kohën e Pandemisë së Covid-19.

Kryhet rasti i parë në Kosovë në Stroke Center, pacientit i shpëtohet jeta dhe i...

Për herë të parë në kuadër të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, Klinika e Radiologjisë, është realizuar heqja e gjakut të ngjizur në arterien e trurit në mënyrë mekanike (tr...

PARANDALIMI I PËRHAPJES SË COVID-19 NË SHTËPI DHE KOMUNITETE

Udhëzimet e mëposhtme ndihmojnë në parandalimin e përhapjes së Covid-19 mes njerëzve në shtëpi dhe në bashkësi. Udhëzimi i përkohshëm bazohet në ato që dimë aktualisht në lidhje me...

Thirrje publike Covid-19

Thirrje publike Covid-19

Informata për Covid-19

Si të parandalojmë Covid-19