• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Drejtori Sejdiu informon deputëtët për masat e SHSKUK-së për Covid-19

Anëtarët e komisionit parlamentar për shëndetësi dhe mirëqenie sociale kanë vizituar Shërbimin Spitalor dhe Klinik Univeritar të Kosovës.

Rekord i operacioneve në kirurgji vaskulare, 233 operacione për dy muaj

Në Klinikën e Kirurgjisë Vaskulare është rritur dukshëm numri i intervenimeve kirurgjike, pas vënies në funksion të sallës së tretë.

Në Kinikën e Urologjisë, për herë të parë, bëhen intervenime urologjike me lapar...

Me ndihmën e dr. Skënder Saidit, urologut të mirënjohur nga Shkupi, mjekët në QKUK kanë operuar dy pacientë, që kishin ciste në veshkë.

Mjekët largojnë një cist në veshkën e një fëmiu

Me metoda laparaskopike, në Kirurgjinë e Fëmijëve të Qendrës Klinike Universitare, suksesshëm mjekët kanë operuar një fëmijë të moshës 10 vjeçare.

Mbahet mbledhje komemorative në përkujtim të prof.Safet Beqiri

Në dekanatin e Fakultetit të Mjekësisë është mbajtur mbledhje komemorative për të përkujtuar punën dhe veprimtarinë profesionale e shkencore të profesor Safet Beqiri.

Përurohet laboratori i Mikrobiologjisë në Klinikën Infektive

Në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës sot u përurua laboratori i modern mikrobiologjisë, i bërë me fondet e projektit "Mbështetje për Sistemin Shëndetëso...