• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Nis trajtimi i rasteve urgjente të sulmeve në tru, lëshohet në punë Strocke Cent...

Pacientët që kanë sulme në tru, mund ta marrin shërbimin urgjent përmes “Strocke Center”, e cila nga sot ka filluar të funksionojë në QKUK. Në ceremoninë hapëse kanë marrë pjesë dr...

Përurohen hapësirat e rinovuara në Klinikën e Biokimisë

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu dhe Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, kanë përuruar sot hapësirat e rinovuara në K...

Punimet për ndërtimin e Spitalit Pediatrik Kirurgjik janë në fazën finale

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Univeristar të Kosovës (SHSKUK), bashkë me Ministrin e Shëndetsisë, Uran Ismaili, kanë vizituar hapësirat në të cilat janë d...

Në kirurgji Torakale kryhen 3 operacione me VATS, asistojnë ekspertë nga Turqia

Në kuadër të programit të trajnimit për VATS, në Klinikën e Kirurgjise Torakale​ janë realizuar tri operacione të asistuara me ekspertët nga Turqia.

Klinika moderne e Alergologjisë me Imunologji

Brenda Klinikës së Alergologjisë, në një ambient modern, me hapësirë të mjaftueshme, e rregulluar sipas standardeve europiane, për të ofruar shërbime adeukate për pacientët dhe kus...

Rast i rrallë: I shpëtohet jeta gruas 39 vjeçare pas shtatzënisë, me çarje aorte

Një pacientes, me iniciale H.B, e moshës 39 vjeçare, i është shpëtuar jeta nga kardiokirurgët në QKUK, e cila, pas lindjes, kishte pësuar çarje- diseksion akut të aortës me prezen...