• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

87 operime, për 24 orë në QKUK

Mjekët specialistë, në klinika të ndryshme të QKUK-së, brenda 24 orëve, kanë kryer 87 operacione.

Qindra shërbime për 24 orë në Klinikën e Radiologjisë

Në Klinikën e Radiologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) në 24 orët e fundit janë kryer qindra shërbime radiologjike.

Vazhdon fasadimi i objketeve

Në fazën përfundimtare të punëve me fasadën, që po i vishet pjesës së jashtme Klinikës së Otorinolaringologjisë, e cila qëmoti kishte nevojë për një dorë renovimi.

Mjekët kosovarë, të gatshëm edhe për operacione të ndërlikuara te fëmijët me pro...

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, dhe drejtori i SHSKUK-së, dr. Basri Sejdiu, të shoqëruar nga Ambasadori i Italisë në Kosovë, Piero Cristoforo Sardi, vizituan Klinikën e Kard...

Fëmijët kosovarë operohen nga kardiokirurgët italianë

Kardiokirurgë nga Italia po qëndrojnë këto ditë në Prishtinë dhe, bashkë me kardiokirurgë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, po operojnë fëmijët me probleme në zemër.