• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Reagim nga ShSKUK lidhur me deklarimet për zgjedhjen e drejtorëve

Deklarimi se shumica e drejtorëve të klinikave në QKUK janë me ushtrues detyre, nuk qëndron, ngase nga 38 klinika dhe shërbime klinike në QKUK, 36 prej tyre menaxhohen nga drejtor ...

212 pacientë në Shërbimi i Dializës në Spitalin e Prizrenit

17 pacientë nga Republika e Shqipërisë po marrin shërbime të rregullta të Dializës në kuadër të Spitalit të Përgjithshëm të Prizrenit, shërbim ky që po ofrohet falas, sikurse pë...

ShSKUK dhe Komuna e Prishtinës do të bashkëpunojnë

Zëvëndësuesja e drejtorit të përgjithshëm të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK), Narqize Arënliu- Hoxhaj, ka pritur në takim drejtorin e drejtorisë së Sh...

Presidentja Osmani nderon ShSKUK-në me medalje të meritave

Përkushtimi, profesionalizmi dhe sakrifica e mjekëve, infermierëve dhe punëtorëve mbështetës, deri në rrezikim të jetës dhe shëndetit personal, bëri që Pandemia e Covid-19, të mena...

Ministri Vitia, vizitoi Klinikën e Kirurgjisë Abdominale dhe atë të Urologjisë

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Arben Vitia i shoqëruar nga ushtruesja e detyrës së drejtores së përgjithshme të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, Dr. Narqize Arën...

Spitali i Gjakovës: Mbi 14 mijë e 300 pacientë të spitalizuar

Në Spitalin e Përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë, janë kryer 395 mijë e 319 parametra, apo analiza laboratorike dhe 17 mijë e 697 vizita emergjente mjekësore, po ashtu, ka pasur...