• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Sqarim nga Klinika e Nefrologjisë

Në lidhje me raportimet në medie për rastin e djeshëm, të pacientit F.S., në Klinikën e Kirurgjisë Torakale, e ku familjarët e pacientit, në medie, kanë akuzuar Klinikën e Nefrolog...

Ministri Vitia: Rritëm buxhetin për barna dhe material shpenzues

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia, bashkë me ushtruesen e detyrës së drejtorit e përgjithshëm të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, Pranvera Zejnullahu-Raçi, k...

Ministri Vitia vizitoi Klinikën e Kardiologjisë në QKUK

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Arben Vitia, i shoqëruar nga Kryesuesja e Bordit të ShSKUK, Dr. Aida Rexhepi dhe U.D. Drejtoresha e ShSKUK-së, Dr. Pranvera Zejnullahu- Raci kanë vizit...

Suspendohen 3 kirurgë të Spitalit të Vushtrrisë

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, është njoftuar nga menaxhmenti i Spitalit të Vushtrrisë, se gjatë ditës së sotme, janë arrestuar dy kirurgë të Spitalit të Vusht...

Ministri Vitia vizitoi Klinikën e Pediatrisë, ndanë dhurata për fëmijët

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Arben Vitia dhe zëvendësministrja, Dr. Dafina Gexha- Bunjaku, kanë vizituar Klinikën e Pediatrisë dhe atë të Kirurgjisë së Fëmijëve në Qendrën Klinike ...

Përurohet objekti i ri i Mjekësisë Sportive dhe Klinikës së Mjekësisë Fizikale m...

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, kryesuesja e Bordit Drejtues të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Univeristar të Kosovës, Aida ...