• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Bordi Drejtues i ShSKUK përfundoi mbledhjet në institucionet dytësore shëndetës...

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK), ka përfunduar mbledhjet dhe vizitat e planifikuara në institucionet dytësore shëndetësore, si pjesë p...

Komandanti i FSK-së priti në takim drejtorin e SHSKUK

Komandanti i FSK-së gjenerallejtënant Bashkim Jashari priti në takim drejtorin e përgjithshëm të SHSKUK-së, z.Elvir Azizi të shoqëruar nga Dr. Nazmi Kolgeci dhe drejtori i shërbime...

Pas ngjarjeve në veri, ngrihet gjendja e gatishmërisë në institucionet shëndetës...

Pas ngjarjeve të ndodhura në veri të Kosovës, Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK), ka ngritur gjendjen e gatishmërisë në QKUK dhe spitalet e përgjithshme.

Bordi Drejtues i ShSKUK-së mbajti mbledhjen në Spitalin e Prizrenit

Spitali i Përgjithshëm "Daut Mustafa", në Prizren, ka qenë vendtakimi i radhës i Bordit Drejtues të Shërbimit Spitalor dhe Klinik dhe Universitar të Kosovës, bashkë me drejtorin ...

Mjekët nga Turqia kryen 12 operacione kardiokirurgjike dhe 26 raste kardiologjik...

Mjekët nga Turqia, në bashkëpunim me stafin e mjekëve dhe infermierëve nga klinikat e QKUK-së, kanë kryer 12 operacione kardiokirurgjike tek fëmijët me probleme në zemër dhe 26 ras...

Në Klinikën e Pulmologjisë I shpëtohet jeta pacientes, aspiroi kurorën e dhëmbëv...

Pacientes A.D. ( 1986), nga Gjakova, e cila gjatë ndërhyrjes stomatologjike tek stomatologu, kishte aspiruar një kurorë dhëmbësh, duke i depërtuar në rrugët e frymëmarrjes i ishte...