• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Dr. Musa Krasniqi që punon në Danimarkë, mbajti ligjëratë për stafin mjekësorë

Dr. Musa Krasniqi punon në Spitalin Rajonal të Jyllandit Verior dhe është gjinekologu kirurg i parë në Danimarkë, që ka aplikuar Histeroktominë Endoskopike Vaginale (metodë laparas...

U.d. ministrja e Shëndetësisë, Dafina Gexha-Bunjaku, vizitoi Mjekësinë Sportive ...

U.d. ministrja e Shëndetësisë, Dafina Gexha-Bunjaku dhe zëvëndësministrja e Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit, Daulina Osmani, kanë vizituar të enjten Qendrën Kombëtare të ...

Sqarim nga Kolegjium i Klinikës së Ortopedisë, lidhur me rastin e pacientes E.M

Sot, me datë 14.12.2022, në Kolegjiumin e Klinikës se Ortopedisë është diskutuar rasti i pacientes me iniciale E.M, mosha 12 vjeçare.

Klinika e Kardiologjisë trajtoi 6 mijë pacientë me probleme në zemër

6 mijë pacientë me probleme të ndryshme kardiologjike (të zemrës), janë trajtuar nga 1 janari 2022, deri më tani, në kuadër të Klinikës së Kardiologjisë, të Qendrës Klinike Univers...

Mbi 11 mijë vizita ambulantore nga Klinika e Endokrinologjisë

Për periudhën janar - nëntor 2022, në Klinikën e Endokrinologjisë në QKUK kishte 11 mijë e 449 vizita ambulantore, 664 pacientë për trajtim intrahospitalor, 2 mijë e 130 konsultime...

ShSKUK dënon kërcënimin ndaj Dr. Shaqir Ukës

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës njofton se sot në vendin e punës, derisa po kryente detyrën e tij është kërcënuar Dr. Shaqir Uka, shef i Mjekimit Intensiv Qendro...