• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Reagim nga dr. Petrit Nuraj, u.d. drejtor i Klinikes së Urologjisë

Në lidhje me shkrimin me titull " Pamje nga Urolgjia në QKUK, higjiena larg çdo niveli", të botuar me datë 11 qershor 2022.

Ne i kemi pranur me shumë shqetësim pamjet e prezentuara nga mediat. Tashmë kam angazhaur kryeteknikun e Klinikës, që të hulumtojë, se a janë këto pamje të tashme apo të mëhershme. Nëse na rezulton se këto pamje janë të tashme ne do të mdërmarrim masa e duhura për ata që janë përgjejgjës për mbarëvajtjen e punës në klinikë, konform ligjit dhe rregullorëve të punës, ndonëse për pastërtinë dhe higjenën në QKUK,  është përgjegjëse një kompani private, gjë për të cilën  besoj edhe ju jeni në dijeni.  Me respekt, Ass. Dr. Sc. Petrit Nuraj, MS, PhD U.D i Drejtorit i Klinkës së Urologjisë, QKUK