• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

114 pacientë në trajtim nga COVID-19

Në bazë të raportit të punës për datën 10 qershor 2021, në QKUK, klinikat COVID, dhe në spitalet e përgjithshme tretman mjekësor po marrin 114 persona.

Prej tyre, 35 janë të konfirmuar me COVID-19 dhe 85 nën asistim të oksigjeno-terapisë. Në QKUK janë të shtrirë 78 pacientë: 19 janë të konfirmuar me Sars Cov-2 64 janë me oksigjeno-terapi. Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave: Klinika Infektive, 19 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 56 pacientë Klinika e Gjinekologjisë, asnjë pacient Klinika e Pediatrisë, asnjë pacient Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 36 pacientë: 16 të konfirmuar pozitivë 21 me oksigjeno-terapi. Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme: Spitali i Prizrenit, 3 pacientë Spitali i Gjakovës, asnjë pacient Spitali i Pejës, 19 pacientë Spitali i Gjilanit, 4 pacientë Spitali i Ferizajt, asnjë pacient Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë Spitali i Vushtrrisë, 6 pacientë