• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Abonohu për tu njoftuar me lajmet e fundit

Lajmet e fundit

Për herë të parë fillojnë shërbimet laparaskopike në Klinikën e Urologjisë

Ministri i Shëndetësisë, Dr. Arben Vitia, ishte sot për vizitë në Klinikën e Urologjisë ku u prit nga drejtori i Klinikës e Urologjisë dr. Petrit Nuraj, ku u kryen operacionet e para të këtij lloji në shërbimin shëndetësor publik. Synimi i kësaj Klinike është zhvillimi i laparaskopisë urologjike dhe urologjisë perkutane (PNL).

Përurohen hapësirat e rinovuara të Laboratorit në Spitalin e Prizrenit

Dr. Narqize Arënliu Hoxhaj, Zëvëndës drejtoreshë e përgjithshme e SHSKUK-së, Dr. Hasan Arzoallxhiu, zv. drejtor i Spitalit të Prizrenit, z. Osman Hajdari, drejtor i Administratës dhe Shërbimeve të Përbashkëta, z. Fevzi Xhemali, drejtor i Infermierisë dhe dr. Shpresa Elshani, shefe e Laboratorit, të mërkurën, kanë përuruar hapësirat e rinevuara të Laboratit në Spitalin e Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa", në Prizren.

Kryhet një operacion i rrallë në Spitalin e Pejës

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës, për herë të parë është kryer një operacioni i rrallë, ku një pacientes 67 vjeçare, i është hequr masa tumorale, me dy qasje kirurgjike.