• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Lista e kandidatëve që i plotësojnë kriteret në konkursin për infermier/e dhe profile të tjera

Lista e kandidatëve që i plotësojnë kriteret në konkursin për infermier/e dhe profile të tjera