• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Raporti i punës dhe aktiviteteve financiare nga ShSKUK, për vitin 2022

Raporti i punës dhe aktiviteteve financiare nga ShSKUK, për vitin 2022

Raporti i punës për vitin 2021 mbi menaxhimin e Covid-19

Raporti i punës për vitin 2021 mbi menaxhimin e Covid-19

Raporti i punës për vitin 2021 nga ShSKUK

Raporti i punës për vitin 2021 nga ShSKUK

Raporti punës për vitin 2020

Raporti punës për vitin 2020

Raporti i punës 2018

Raporti i punës nga SHSKUK për vitin 2018