• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Pas ngjarjeve në veri, ngrihet gjendja e gatishmërisë në institucionet shëndetës...

Pas ngjarjeve të ndodhura në veri të Kosovës, Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK), ka ngritur gjendjen e gatishmërisë në QKUK dhe spitalet e përgjithshme.

Bordi Drejtues i ShSKUK-së mbajti mbledhjen në Spitalin e Prizrenit

Spitali i Përgjithshëm "Daut Mustafa", në Prizren, ka qenë vendtakimi i radhës i Bordit Drejtues të Shërbimit Spitalor dhe Klinik dhe Universitar të Kosovës, bashkë me drejtorin ...

Mjekët nga Turqia kryen 12 operacione kardiokirurgjike dhe 26 raste kardiologjik...

Mjekët nga Turqia, në bashkëpunim me stafin e mjekëve dhe infermierëve nga klinikat e QKUK-së, kanë kryer 12 operacione kardiokirurgjike tek fëmijët me probleme në zemër dhe 26 ras...

Në Klinikën e Pulmologjisë I shpëtohet jeta pacientes, aspiroi kurorën e dhëmbëv...

Pacientes A.D. ( 1986), nga Gjakova, e cila gjatë ndërhyrjes stomatologjike tek stomatologu, kishte aspiruar një kurorë dhëmbësh, duke i depërtuar në rrugët e frymëmarrjes i ishte...

Kryeministri Albin Kurti dhe Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia u takuan me dre...

Sot, Kryeministri i Republikës së Kosovës, z.Albin Kurti dhe Ministri i Shëndetësisë, Dr. Arben Vitia u takuan me drejtorin e Shërbimit Spitalor, Klinik dhe Universitar të Kosovës ...

ShSKUK uron Odën e Mjekëve me rastin e shënimit të dhjetë vjetorit

Me rastin e shënimit të dhjetë vjetorit të themelimit të Odës së Mjekëve të Kosovës, prezentë ishte edhe drejtori i Përgjithshëm i ShSKUK-së, Elvir Azizi.