• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Njoftim për mbajtje të testit me shkrim për pozitat, Zyrtar Administrativ, Punëtorë Administrativ dhe Recepsionist

Njoftim për mbajtje të testit me shkrim për pozitat, Zyrtar Administrativ, Punëtorë Administrativ dhe Recepsionist