• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Spitali i Mitrovicës, Rezultatet e testit me shkrim për specialist endokrinolog dhe anulim i konkursit për mjek specialist të urologjisë

Spitali i Mitrovicës, Rezultatet e testit me shkrim për specialist endokrinolog dhe anulim i konkursit për mjek specialist të urologjisë

ne attach gjeni te bashkangjitur rezultatet e testimit me shkrim  per Mjek specialit nga Mjeksia Interne-Endokrinolog dhe njoftimin per anulim te konkursit  per poziten Mjek Specialit Urolog, ju lutem te behet publikimi ne web faqen e SHSKUK-se.