• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Spitali i Mitrovicës- Njoftim për intetvistë me gojë për infermiere/e Bachelor dhe shkollë të mesme

Spitali i Mitrovicës- Njoftim për intetvistë me gojë për infermiere/e Bachelor dhe shkollë të mesme