• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Spitali i Mitrovicës- Rezultatet finale për pozitën mjek specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme dhe rezultatet për Teknik Bachelor të Radiologjisë

Spitali i Mitrovicës- Rezultatet finale për pozitën mjek specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme dhe rezultatet për Teknik Bachelor të Radiologjisë