• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Ministri Zemaj ofron mbështeje për Komitetin e ShSKUK-së

Ministri i Shëndetësisë  i Republikës së Kosovës, Armend Zemaj, ka marrë pjesë në mbledhjen e Komitetit të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Univeristar të Kosovës(ShSKUK) për menaxhim të situatës me Covid-19.