• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Raporti i punës dhe aktiviteteve financiare nga ShSKUK, për vitin 2022

Raporti i punës dhe aktiviteteve financiare nga ShSKUK, për vitin 2022