• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

7 pacientë me Covid-19, nga Shqipëria, po trajtohen në Spitalin e Gjakovës

Në Spitalin e Përgjithsëm të Gjakovës, në trajtim spitalor nga Covid-19, janë 7 pacientë nga Shqipëria.

Në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës ( ShSKUK), në trajtim mjekësor janë 42 pacientë, prej tyre 12 të konfirmuar me Covid-19 dhe 32 të tjerë post-covid. Me oksigjeno-terapi janë 12 pacientë, kurse nuk ka pacientë në mjekim intensiv. Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 3 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë, post-covid Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, nuk ka pacientë Spitali i Gjakovës, 7 pacientë Spitali i Pejës, 2 pacientë Spitali i Ferizajt, 2 pacientë