• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

15 pacientë të konfirmuar me COVID-19 po trajtohen në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme

Në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar, sipas raportit të punës për datën 24 nëntor 2021, janë duke u trajtuar 44 pacientë, prej tyre 15 janë të konfirmuar me COVID-19, ndërsa 29 janë të shtrirë si post-COVID.

Me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, përderisa në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë. Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-covid, sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme: Klinika Infektive, 4 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 26 pacientë post-COVID-19 Spital i Pejës, 5 pacientë Spitali i Gjakovës, 7 pacientë Spitali i Ferizajt, 2 pacientë