• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

ShSKUK: Më shumë pacientë me post-covid, se me Covid-19

Nga raportimet e datës 25 nëntor 2021 nga klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme, në ShSKUK janë të shtrirë 48 pacientë, 15 janë me Covid-19 pozitivë dhe 33 janë post-covid.

Me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, përderisa në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë. Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-covid, sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 6 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 8 pacientë post-covid-19 Spital i Pejës, 5 pacientë Spitali i Gjakovës, 7 pacientë Spitali i Ferizajt, 2 pacientë