• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Covid-19: 48 pacientë po trajtohen në ShSKUK

Në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës në trajtim janë 48 pacientë, 13 të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 35 të tjerë post-covid, pra pasi kanë kaluar Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 14 pacientë, kurse nuk ka pacientë në mjekim intensiv. Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive,7 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë, post-covid Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, nuk ka pacientë Spitali i Gjakovës, 5 pacientë Spitali i Pejës, 5 pacientë Spitali i Ferizajt, 1 pacientë