• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

ShSKUK: 14 pacientë me Covid-19 pozitivë, 30 post-covid

Bazuar në raportet e datës 27 nëntor nga klinikat Covid në QKUK, por edhe spitalet e përgjithshme, tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës në trajtim janë 14 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 30 të tjerë post-covid, pra pasi kanë kaluar Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 14 pacientë, kurse nuk ka pacientë në mjekim intensiv. Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 6 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 26 pacientë, post-covid Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, nuk ka pacientë Spitali i Gjakovës, 5 pacientë Spitali i Pejës, 6 pacientë Spitali i Ferizajt, 1 pacient