• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Covid-19: 37 pacientë po marrin trajtim mjekësor në ShSKUK

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) në trajtim mjekësor janë 37 pacientë, prej tyre, 9 të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 28 me post Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 8 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive 1 pacient. Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 3 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 26 pacientë post-covid Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient i spitalizuar Spitali i Prizrenit, 4 pacientë Spitali i Gjakovës, 1 pacientë Spitali i Pejës, 1 pacient Spitali i Ferizajt, 1 pacient