• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

36 pacientë me Covid-19 pozitivë po trajtohen në ShSKUK

Bazuar në raportet e datës 14 janar 2022 nga klinikat Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim mjekësor janë 36 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 25 të tjerë post-Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 25 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive 1 pacient. Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 13 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 21 pacientë post-covid Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 1 pacient Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë Spitali i Prizrenit, 6 pacientë Spitali i Pejës, 7 pacientë Spitali i Gjakovës, 5 pacientë Spitalit Mitrovicës, 3 pacientë Spitali i Ferizajt, 2 pacientë