• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

ShSKUK: Të spitalizuar 43 pacientë të konfirmuar me Covid-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë të shtrirë janë 43 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 28 të tjerë post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 35 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive është I shtrirë një pacient. Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 13 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë post-covid Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient Spitali i Gjakovës, 5 pacientë Spitali i Pejës, 8 pacientë Spitali i Prizrenit,6 pacientë ‘ Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë Spitali i Ferizajt, 5 pacientë