• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

191 pacientë me probleme pulmologjike u trajtuan për 3 muaj

191 pacientë, me probleme të ndryshme pulmologjike, kanë morën trajtim mjekësor në Klinikën e Pulmologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, gjatë periudhës janar-mars 2022.

Për këta 3 muaj, kishte 5 mijë e 435 ditë shërimi, kurse u realizuan 4 mijë e 762 vizita ambulantore. Sa i përket shërbimeve diagnostike, u kryen 97 bronkoskopi, 322 punkcione pleurale dhe 380 echo të mushkërive.