• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Klinika Emergjente, për 24 orë u trajtuan 43 raste të aksidente

Në Klinikën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, gjatë 24 orëve të fundit, 43 persona kërkuan ndihmë mjekësore, si pasojë e lëndimeve të marra në aksidente komunikacioni.

Brenda kësaj kohe, aty janë trajtuar edhe 244 pacientë- 94 prej tyre u trajtuan në Dhomën e Reanimimit (Dhoma e Kujdesit të Avancuar Emergjent), Klinika Emergjente e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, janë trajtuar 94 pacientë gjatë 24 orëve të fundit. Në bazë të raportit të punës, nga numri i përgjithshëm i pacientëve të trajtuar, 47 ishin raste kirurgjike, 68 raste internistike dhe 57 ishin raste ortopedike.