• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Shën rënie numri i të spitalizuarve me Covid-19

Ka shënuar rënie numri i të spitalizuarve me Covid-19 në kuadër të klinikave dhe spitaleve të përgjithshme.

76 pacientë janë duke u trajtuar nga Covid-19, bazuar në raportimet e datës 2 gusht 2022. Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme: Klinika Infektive, 26 pacientë + 2 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi Klinika e Pediatrisë, 8 pacientë Klinika e Gjinekologjisë, 7 pacientë Spitali i Gjakovës, 8 pacientë Spitali i Pejës, 14 pacientë Spitali i Gjilanit, 7 pacientë Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë