• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Covid-19: 82 pacientë po marrin trajtim mjekësor

Në mjekim nga Covid-19 janë 82 pacientë, duke u bazuar në raportet e  klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme.

Raporti i datës 6 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme: Klinika Infektive, 21 pacientë + 2 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi Klinika e Pediatrisë, 10 pacientë Klinika e Gjinekologjisë, 5 pacientë Spitali i Gjakovës, 16 pacientë Spitali i Pejës, 13 pacientë Spitali i Gjilanit, 8 pacientë Spitali i Mitrovicës, 1 pacient Spitali i Prizrenit, 5 pacientë