• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Pas më shumë 40 vjet kontributi, pensionohet Prof.dr. Shemsedin Sadiku

Pas më shumë se 40 vjet kontributi në Klinikën Interne, pastaj në atë të Hematologjisë, ku bashkë me kolegët i vuri themelet e saj, është pensionuar Prof.Dr. Shemsedin Sadiku.

Në shenjë falënderimi, drejtori i përgjithshëm i ShSKUK , Elvir Azizi, i ka ndarë një Mirënjohje. Mirënjohja i është ndarë për punën dhe kontributin e jashtëzakonshëm për shumë vjet, në krijimin dhe avancimin e shërbimeve në Klinikën e Hematologjisë. Po ashtu, në përgatitjen e kuadrit të mjekëve të rinj dhe avancimin e tyre profesional.

Fotografite e bashkangjitura