• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

ShSKUK uron Odën e Mjekëve me rastin e shënimit të dhjetë vjetorit

Me rastin e shënimit të dhjetë vjetorit të themelimit të Odës së Mjekëve të Kosovës, prezentë ishte edhe drejtori i Përgjithshëm i ShSKUK-së, Elvir Azizi.

Në emër të drejtorit Azizi dhe Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Odës së Mjekëve të Kosovës i urojmë dhjetë vjetorin e themelimit.

Fotografite e bashkangjitura