• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Mbrëmja humanitare në Holandë, grumbullohen mbi 269 mijë euro për fëmijët me kancer

Organizata Care for Kosovo Kids, ka organizuar në Holandë, ngjarjen humanitare të 10-vjetorit, duke mbledhur shuma rekorde të mjeteve për të mbështetur fëmijët e Kosovës.

Në këtë ngjarje humanitare, morën pjesë, ambasadorja e LL-së, Carin Lobbezoo, Ministri i Shëndetësisë së Kosovës, Arben Vitia, Ambasadori i Kosovës në Holandë, Dren Doli, si dhe drejtori i ShSKUK-së, Elvir Azizi. Nga 220 të ftuar, u arritën të mbledhen 269 mijë e 100 euro, që do të shërbejnë për të ndihmuar fëmijët me kancer që trajtohen në QKUK.

Fotografite e bashkangjitura