• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Drejtori i ShSKUK, priti ambasadoren e Izraelit në Kosovë

Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, e ka vizituar znj. Mika Maram - Drejtoreshë e Shërbimeve Globale të Pacientëve, Yoel Har-Even - VB, për çështje globale, Qendra Mjekësore Sheba, i shoqëruar nga ambasadorja e Izraelit në Kosovë, znj Tamar Ziv.

Gjatë takimit me drejtorin e ShSKUK-së, Elvir Azizi, u bashkëbisedua për mundësi bashkëpunimit në mes të SHEBA HOSPITAL dhe SHSKUK-së. U diskutu poashtu, për organizimin e SHSKUK, gjendjen aktuale, planet për të ardhmen si dhe nevojat. Pas takimit, mysafirët nga Izraeli vazhduan vizitën në Spitalin e ri Pediatrik, ne Klinikën Emergjente dhe në Qendrën Kombëtare të Mjekësisë Sportive.

Fotografite e bashkangjitura