• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

550 pacientë  po marrin trajtim mjekësor  në QKUK dhe spitale

Në klinikat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës  dhe në spitalet e përgjithshme janë duke  u trajtuar 550 pacientë të dyshuar dhe konfirmuar me Covid-19.  Prej tyre, 286 janë të konfirmuar si Covid-19 pozitiv.    

Sipas raporteve nga klinikat dhe spitalet e përgjithshme 14 pacientë janë në gjendje të rënsuar me 14 respiratorë, epoashtu 32 të tjerë me CPAP, që poashtu janë me gjendje të rëndur shëndësore. Për detaje të tjera shihni tabelën e cila tregon statistikat në detaje për klinikat e QKUK-së, por edhe spitalet e përgjithshme.​

Dokumentet e bashkangjitura
  • Shkarko - 22SHSKUK (1).pdf