• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Drejtori Krasniqi, shoqëron Komisionin për Shëndetësi dhe Ministrin Zemaj në vizitat në QKUK

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të SHSKUK-së, Valbon Krasniqi, shoqëroi anëtarët e Komisionit Parlamentar për Shëndetësi, të cilët vizituan Klinikën e Emergjencës, klinikat e Kirurgjisë dhe repartin e Kardiologjisë, për të parë nga afër punën dhe për të dëgjuar shqetësimet dhe kërkesat e mjekëve dhe infermierëve.

Në kuadër të muajit të kancerit të gjirit, drejtori Krasniqi, bashkë me Ministrin e Shëndetësisë, Armend Zemaj, dhe disa deputete të Kuvendit të Kosovës, vizituan Klinikën e Onkologjisë, përkatësisht Mamografinë, ku u informuan për rrjedhën e punës.

Fotografite e bashkangjitura