• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Rezultatet e konkursit për pozitën e drejtorit të përgjithshëm të ShSKUK-së.

Rezultatet e konkursit për pozitën e drejtorit të përgjithshëm të ShSKUK-së.

Prishtinë, 4 shkurt 2021 Komunikatë për medie Komisioni vlerësues për përzgjedhjen e drejtorit të përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK), bazuar në Ligjin 06/L-114 për Zyrtarët Publikë dhe legjislacionin tjetër në fuqi, ka shpallur rezultatet e konkursit për pozitën e drejtorit të përgjithshëm të ShSKUK-së. Procesi ka qenë transparentë dhe në të kanë marrë pjesë përfaqësuesi nga shoqëria civile, Shoqata për të drejtat e pacientëve, përfaqësuesi i Federatës Sindikale të Shëndetësisë. Më poshtë gjeni linkun e publikimit të rezultateve! https://shskuk.rks-gov.net/DocumentsAndPublications/SinglePublication/5758