• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Përkushtimi nga infermieret e Klinikës Infektive

Me dashuri nga një infermiere e "Repartit A" të Klinikës Infektive- QKUK,

e cila me përkushtim pa përshkrim dhe angazhim të pamatë kujdeset për pacientët e prekur me COVID-19.