• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

122 pacientë në trajtim nga COVID-19

Në QKUK, klinikat COVID, dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 122 pacientë, sipas raportit të punës për datën 11 qershor 2021.

Prej tyre, 33 janë të konfirmuar me COVID-19 dhe 84 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë. Në QKUK janë të shtrirë 85 pacientë: 19 janë të konfirmuar me Sars Cov-2 67 janë me oksigjeno-terapi. Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave: Klinika Infektive, 18 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 66 pacientë Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 37 pacientë: 14 të konfirmuar pozitivë 17 me oksigjeno-terapi. Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme: Spitali i Prizrenit, 4 pacientë Spitali i Pejës, 19 pacientë Spitali i Gjilanit, 5 pacientë Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë Spitali i Vushtrrisë, 5 pacientë