• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Në ShSKUK, 77 pacientë në trjatim nga Covid-19

Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 77 pacientë.

Nga ta, 28 janë të konfirmuar me COVID-19, ndërkaq 55 me oksigjeno-terapi, sipas raportit të punës për datën 18 qershor 2021. Në QKUK janë të shtrirë 55 pacientë: 15 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë 46 me oksigjeno-terapi Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave: Klinika Infektive, 15 pacientë, 1 në gjendje të rëndë Klinika e Pulmologjisë, 40 pacientë Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 22 pacientë 13, të konfirmuar pozitivë 9, me oksigjeno-terapi Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme: Spitali i Prizrenit, 5 pacientë Spitali i Gjakovës, 1 pacient Spitali i Pejës, 7 pacientë Spitali i Gjilanit, 3 pacientë Spitali i Ferizajt, nuk ka pacientë Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë