• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

ShSKUK: Në trajtim 16 pacientë me Covid-19 pozitivë dhe 33 post Covid

Bazuar në raportet e pranuara nga klinikat Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim spitalor janë 49 pacientë, 16 pacientë me Covid-19 dhe 28 të tjerë post-covid.

Me oksigjeno-terapi janë 13 pacientë, Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-covid, sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 3 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 32 pacientë post-covid-19 Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, nuk ka pacientë Spital i Pejës, 3 pacientë Spitali i Gjakovës, 9 pacientë Spitali i Ferizajt, 2 pacientë