• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Covid 19: Në ShSKUK në trajtim janë 35 pacientë

Në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës në trajtim janë 35 pacientë, 12 prej tyre të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 23 të tjerë post-covid, pasi kanë kaluar Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 13 pacientë, kurse nuk ka pacientë në mjekim intensiv. Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 8 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 17 pacientë, post-covid Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, nuk ka pacientë Spitali i Gjakovës, 5 pacientë Spitali i Pejës, 4 pacientë Spitali i Ferizajt, 1 pacientë