• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

ShSKUK: 9 pacientë me Covid-19, po marrin trajtim mjekësor

Nëntë pacientë të konfirmuar me Covid-19, po marrin trajtim mjekësor në ShSKUK. Ndërkaq, në trajtim mjekësor janë edhe 31 pacientë të tjerë post- Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 8 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive 1 pacient. Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 4 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 28 pacientë post-covid Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient i spitalizuar Spitali i Prizrenit, 4 pacientë Spitali i Gjakovës, 1 pacientë Spitali i Pejës, 1 pacient Spitali i Ferizajt, 1 pacient