• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

4 spitale të përgjithshme nuk kanë pacientë të shtrirë me Covid-19

Në katër spitale të përgjithshme nuk ka pacientë të shtrirë me Covid-19. Spitali i Gjakovës, Mitrovicës, Gjilanit dhe Vushtrrisë nuk kanë pacientë të spitalizuar me Covid-19.

Bazuar në raportin e datës 29 dhjetor 2021, në tërë ShSKUK-në, të shtrirë janë 8 raste të konfirmuara me Covid-19 pozitivë dhe 33 raste të tjera post-Covid-19. Me oksigjeno-terapi janë 8 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë duke u trajtuar 2 pacientë. Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 4 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 27 pacientë post-covid Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 2 pacientë Spitali i Prizrenit, 4 pacientë Spitali i Ferizajt, 1 pacient Spitali i Pejës, 2 pacientë