• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Covid 19: Në trajtim 34 pacientë

Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Univeristar të Kosovës (ShSKUK) po trajtohen 34 pacientë nga Covid-19, prej tyre 6 të konfirmuar me Covid-19 dhe 28 të tjerë post-Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 7 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive është duke u trajtuar 2 pacientë. Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 2 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 26 pacientë post-covid Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 2 pacientë Spitali i Prizrenit, 3 pacientë Spitali i Pejës,1 pacient