• Emergjenca

    +381 38 500 600
  • Lagjia e spitalit

    Prishtine, 10000
  • I hapur

    24/7

Covid-19: Në ShSKUK trajtim mjekësor po marrin 49 pacientë

49 pacientë janë në trajtim mjekësor në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosoës, prej tyre 23 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 26 post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 14 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka asnjë pacient. Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme Klinika Infektive, 11 pacientë Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë post-covid Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 2 pacientë Spitali i Prizrenit, 4 pacientë Spitali i Pejës, 5 pacientë Spitali i Gjakovës, 4 pacientë Spitali i Ferizajt, 1 pacient post-covid